17 Şubat 2010 Çarşamba

Kuki Kursları Başlamış!



Çalıştığım şirketin kurumsal dergisi için her sayının sonuna "yemek tarifleri" bölümünü ekliyoruz. Ankara'da tabi biraz daha kısıtlı mekan olduğu için Kuki House'a birkaç kez yer vermiştik. Yemek çekimlerini yapan ajansımızın "en temiz mutfaklardan biri" yorumuyla Kuki'nin lezzetinin üstüne bir de hijyenini ekleyerek sempatim bir kat daha artmış bulundu :)

İlgilenenler için Kuki'nin sitesinde gördüğüm kurs kayıtlarıyla ilgili bilgiyi aynen paylaşıyorum.


Kuki House Pastacılık ve Miksoloji Kursları

Kuki House Pastacılık, Yemek ve Miksoloji Kursları Başkent’in vazgeçilmez mekanı Kuki Plus, alışkanlık yaratan lezzetlerinin sırlarını Ankaralılar ile paylaşıyor.

Uzun zamandır devam eden ve büyük ilgi gören pastacılık ve yemek kursları Pasta şefi Lokman Özer ve Baş Ahçı Soner Şen’in eğlenceli anlatımlarıyla daha da keyifli hale geliyor. Bu sene yoğun istek üzerine başlayan miksoloji ve vineloji kursu ise Kavaklıdere ve Pernod Ricard işbirliği ile Miksolog Halil Emre tarafından veriliyor.

“ Miksoloji de nedir? ” diye merak edenler için şöyle bir açıklama getirelim: Miksoloji yani karıştırma sanatı, alkollü alkolsüz bütün kokteylleri yaratma, hazırlama ve yapım aşamalarına verilen isim. Başkentte ilk defa gerçekleştirilen bu kurs 6 dersten oluşuyor ve kokteyller ve şarap hakkında sofistike bilgiler içeriyor. Dileyen kursiyerler bir üst kura geçerek bilgi ve kabiliyetlerini geliştirebiliyorlar.

Sürpriz hediyeler ve lezzetli ikramlarla son derece keyifli geçen 3 saatlik kursların sonunda, kursiyerler Kuki Plus’dan yiyeceklerle dolu paketlerle ayrılıyorlar. Yaklaşık bir buçuk ay süren bu kursun sonunda katılımcılara Kuki’nin özel sertifikası veriliyor, dileyen kursiyerler bir üst seviyeye devam edebiliyorlar.

(0 312) 426 14 00

(0 312) 427 14 00

3 yorum:

cometa dedi ki...

Kursa gitmiş ve çok memnun kalmış biri olarak derim ki kesinlikle gidilmeli:)

gaye dedi ki...

kesinliklee! lokman usta ve soner usta muhteşemler :)

Cube dedi ki...

o zaman hep birlikte bir daha gidelim :)