25 Şubat 2010 Perşembe

Pizza Severlere!

Şirket adına çalıştığımız otellerden birinden bugün Ankara İtalyan Kültür Merkezi'nin organize ettiği aşağıdaki tanıtımı içeren mail geldi. Pizza seven Ankaralılara duyurulur! Vakit bulursam ben de gitmeyi düşünüyorum.




Bu arada PASQUALINO BARBASSO kimdir derseniz, kendi ağzından okuyalım :)


“36 yaşında bir Sicilyalıyım. 10 yılı akrobatik olmak üzere yaklaşık 12 yıldır pizzacılık yapıyorum. Akrobatik pizza alanında 2 adet de dünya şampiyonluğu ünvanım var. Sicilya’nın Agrigento şehrinde, Cammarata’da “Falco Azzuro” isimli bir pizza restoranı işletiyorum. Fakat daha çok ilgimi çeken sık sık dünyayı da gezmeme olanak sağlayan akrobatik pizzacılık. Öyle ki bu sayede Avrupa’nın büyük bir bölümünde, Amerika Birleşik Devletleri, Brezilya, Lübnan, Vietnam, Çin, Singapur ve Rusya’da pek çok şov gerçekleştirdim. Bir sonraki durağım ise Ankara’da gerçekleştireceğim bir etkinlikten sonra Endonezya ve dördüncü kez Çin olacak. İşimin en çekici yönü yeni yerler görmekten öte dünyayı gezerken gittiğim yerlere pizzayı ve İtalya’nın adını taşımak.”

Bon appetit

2 yorum:

Oburcan dedi ki...

felaket bir gece oldu ve malesef bu geceye tanıklık ettik :(

Cube dedi ki...

ewt okudum blogunuzda, üzüldüm, otel yeni ve organizasyonda henüz profesyonelleşememişler, kötü bir imaj kendileri için de...